Bach cursussen

Dr. Bach geloofde dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen welbevinden. Hij wilde anderen leren om zichzelf te helpen. Hij publiceerde zijn ontdekkingen aangaande de bloesems altijd snel en bleef tot aan zijn dood zijn werk herzien en gaf vele lezingen.

Deze overdracht van kennis wordt tot op heden in al zijn eenvoud voortgezet door verschillende Bach trainers, in samenwerking met het Internationale Bach Opleidingscentrum. Hiervoor kunt u dus bij ons terecht. De cursussen zijn officieel erkend door het Bach Centre en na het volgen van een bepaald niveau ontvangt u een certificaat, waarmee u door kunt gaan naar het volgende niveau. U kunt uw kennis ook verdiepen door het volgen van speciale themadagen.

Bach cursusdata 2021

Voor de cursusdata 2021 klikt u hier –>

Bach schriftelijke cursus

Bach niveau 1 is ook schriftelijk te volgen. U hoeft dan niet naar een locatie te reizen en u kunt de cursus doen op het tijdstip dat u uitkomt. Klik hier voor meer informatie over de schriftelijke Bach niveau 1 cursus.

Bach CPD dag 2021

Deze dag is geschikt voor geregistreerde Bach consulenten, maar ook voor iedereen die minimaal niveau 2 heeft afgerond. Het is volgens de officiële aanpak van het Bach Centre. CPD staat voor Continue Professional development (voortdurende professionele ontwikkeling). Het gaat dus om het verbreden en verdiepen van uw Bach bloesems kennis. Via Bach trainers worden verdiepingscursussen hiervoor aangeboden. Om u te inspireren en kort kennis te laten maken met enkele opties van het aanvullende Bach CPD programma van onze trainers hebben we de Bach CPD dag opgezet.

Inhoud

Het programma en de deelnemende Bach trainers in 2021 wordt nog bekend gemaakt.

Datum: zaterdag 18 september 2021
Locatie: Harderwijk
Voor wie?: Iedereen die in de praktijk met Bach werkt en minimaal een Bach niveau 2 cursus of soortgelijk niveau heeft afgerond
Duur: hele dag, vanaf 10 uur tot ca. 17.30 uur. Vanaf 9.30 uur staat de koffie en thee klaar.
Kosten: € 60,- incl. lunch, koffie, thee, water en cursusmateriaal

Voor meer informatie of om in te schrijven kunt u contact opnemen met ons.

Bach en de Chinese 5 elementenleer

Datum: nog te bepalen
Locatie: Harderwijk
Spreker(s): Jef Strubbe en Anita van Broeck
Voor wie: Iedereen die in de praktijk met Bach werkt en minimaal een Bach niveau 2 cursus heeft afgerond.
Duur: 2 hele dagen, vanaf 9 uur tot ca. 17  uur. Vanaf 8.30 uur staat de koffie en thee klaar. De dagen worden in het weekend gepland (zaterdag en zondag)
Kosten: € 205,-. Het is incl. lunch, koffie, thee, water en cursusmateriaal.

Voor meer informatie over de inhoud van deze aanvullende cursus kijkt u hier.