Fotografeer uw mooiste Bach Bloesem!

Leg uw spiegelreflexcamera, smartphone of tablet alvast klaar, want wij dagen u uit om uw mooiste Bach Bloesem vast te leggen en met ons te delen! Ook wordt uw foto in de schijnwerpers gezet en in de Bach Bloesem kalender van 2020 geplaatst.

Om mee te kunnen doen ontvangen we graag uw mooiste Bach Bloesem foto en uw volledige contactgegevens (titel, naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer). Laat ons ook weten van welke bloesem u een foto opstuurt met informatie over vindplaats en locatie. Uw contactgegevens worden slechts enkel gebruikt om contact met u op te nemen betreft de wedstrijd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Als eerste op de hoogte gesteld willen worden van de uitslag? We adviseren u dan om lid te worden van onze Bach educatie nieuwsbrief. Uitschrijven op de nieuwsbrief is dan uiteraard op elk gewenst moment mogelijk.

Wat kunt u winnen?

Uiteraard maakt u kans op fantastische prijzen! Naast de hoofdprijs stellen wij nog 5 andere prijzen beschikbaar.

Hoofdprijs: Ereplaats op de kalender 2020, 20 ml Bachset in luxe houten kist en een schriftelijke cursus t.w.v. € 650,00*

2de prijs: Plaats op de kalender, Bachset 10 ml en een schriftelijke cursus t.w.v. € 475,00*

3de prijs: Plaats op de kalender, Bachset 10 ml € 275,00*

4de prijs:  Plaats op de kalender, schriftelijke cursus t.w.v. € 200,00*

5de prijs: lege luxe houten Bach kist (om eigen Bach remedies in te zetten) t.w.v. € 154,70*

6de prijs: lege lederen Bach etui (om eigen Bach remedies in te plaatsen) t.w.v. € 57,50*

De te winnen prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld, andere cursussen, producten of ander materiaal.

*de adviesverkoopprijs in Nederland.

Beoordeling

Er zal een professional en een consumenten beoordeling plaatsvinden. Onder de categorie professional behoren professionele fotografen, Bach consulenten/therapeuten, andere therapeuten, kruidkundige, winkeliers en personeel. Consumenten en cursisten zullen hierin anders beoordeeld worden.

Doe snel mee!

Stuur voor 4 september 2019 uw foto naar info@tshealthacademy.nl. De uitslag wordt bekend gemaakt op de eerste dag van de IT beurs 2019 en zal genoemd worden in onze extra Bach educatie nieuwsbrief van eind november 2019 en op de T.S. Health Academy website. De prijswinnaars worden persoonlijk benaderd voordat de IT beurs 2019 plaatsvindt.

Medewerkers van T.S. Health Academy, sponsoren zoals T.S. Health Products, sprekers/trainers, opleidingscentra en familie of bekenden van hen of de jury zijn uitgesloten van deelname. Kinderen onder de 18 jaar mogen uitsluitend deelnemen met toestemming van hun ouders of voogden. Wij ontvangen dan graag van hen hiervan een bevestiging. Bij twijfel wordt er om meer informatie gevraagd.

Verdere voorwaarden voor deelname:

  • U mag alleen foto’s insturen die uw eigen auteur rechtelijke eigendom zijn en bij foto’s van bekenden niet zonder toestemming van hen.
  • Alleen foto’s die 1 van de 38 Bach bloesems portretteren maken kans op een prijs.
  • Stuur alleen uw digitale foto’s op als deze een minimale resolutie van 300 dpi hebben.
  • Stuur geen foto’s per post op of op een andere manier dan hier omschreven. Wij kunnen u namelijk dan geen ontvangstbevestiging toesturen.
  • Foto’s met tag of op een andere manier niet goed zichtbaar kunnen niet mee genomen worden in de jurering.
  • U mag meerdere foto’s insturen, maar wij kunnen niet meer dan 15 Mb aan. Stuur de foto’s dan gelieve per stuk op of als een Wetransfer link, (inclusief uw contactgegevens zoals hierboven omschreven).

Met het meedoen aan deze actie geeft u ons toestemming om uw foto te publiceren op de T.S. Health Academy website, via T.S. Health Academy / T.S. Health Products Social media kanalen, nieuwsbrieven en in de media. U verleent ons door deel te nemen aan deze prijsvraag toestemming om uw foto tevens te gebruiken in de 2020 of 1 van onze opvolgende Bach T.S. Health Academy kalenders.

De jury

Jury: mw. Kipp, Daniël Nelck, Natasha Smits (namens T.S. Health Academy)

Informatie over de jury volgt nog.

Wij wensen u veel succes toe!

Tips!

Leg uw favoriete Bloesem zo mooi mogelijk vast! Om u een handje te helpen, hebben wij daarom hieronder alvast een paar tips voor u op een rijtje gezet.

Augustus
In augustus zijn de Mimulus, Agrimony, Rock Rose, Centaury, Scleranthus, Wild Oat, Impatiens, Chicory, Vervain, Clematis, Heather, Cerato, Gentian, Honeysuckle, Sweet Chestnut en Wild Rose op hun best.

September
Spot in september de Rock Rose, Centaury, Impatiens, Chicory, Vervain, Clematis, Heather, Cerato en Gentian.

Zoek en gij zult uw mooiste Bach Bloesems fotograferen!