Bach Bloesem therapie kennismaking Webinar – Genees jezelf

Bach Bloesem therapie kennismaking Webinar – Genees jezelf

Introductie Webinar dinsdag 26 april: Wat kunnen de Bach bloesems voor u betekenen in uw dagelijkse leven?

Misschien heeft u al wel eens wat gehoord of gelezen over de Bach Bloesem remedies of er 1 gebruikt, maar vraagt u zich nog af wat deze bloesems voor u kunnen betekenen in uw dagelijkse leven en de uitdagingen op uw pad. Waarbij kunnen ze ondersteuning bieden en hoe ze het beste te combineren en gebruiken zijn? Welke ervaringen zijn ermee en hoe te beginnen met het vinden van uw persoonlijke Bach bloesems voor dat moment en waar kan ik terecht voor verdere hulp of educatie?

Of heeft u al interesse in een Bach Bloesem cursus maar wilt u eerst graag meer weten over de verschillende mogelijkheden en wat u allemaal gaat leren tijdens de twee daagse klassikale door het Bach Centre erkende Bach niveau 1 cursus, dan is deze gratis kennismakingssessie wat voor u.

Uiteraard bent u ook welkom als u al wat basis kennis heeft en er weer mee aan de slag wilt gaan.

Deze sessie is opgezet als een interactieve online sessie waarbij er veel ruimte is voor uw vragen en eigen ervaring inbreng en ook beide trainers zullen vanuit eigen jarenlange ervaringen voorbeelden delen en wat basis kennis met u delen.

Bach Bloesem introductie Webinar:

Datum: dinsdag 26 april 2022

Prijs: gratis live online sessie

Duur:  1 uur presentatie en vragen ca. 14.00 uur tot  ong.15:15 uur

Terugkijk optie: Ja, deze sessie is (gedeeltelijk) terug te kijken. Vanwege interactie en ruimte voor vragen, is live aanwezig zijn aan te raden.

Voor wie? Iedereen die interesse heeft in Bach Bloesem therapie of gemoedstoestanden, geen voorkennis nodig.

Trainers: Micheline Bertrams en Marianque den Draak

U kunt zich hier aanmelden https://cursist.tshealthacademy.nl/cursus/bach-niveau-1-humaan of stuur een email naar info@tshealthacademy.nl