Waarom is de TS Health Academy opgestart?

Om de kennis over complementaire en alternatieve geneeswijze in stand te houden, is het belangrijk dat een ieder hier kennis mee kan maken en zijn of haar kennis kan delen of verbreden. In het kader hiervan is het essentieel om opleidingen en adviezen te geven om de kennis aan elkaar te kunnen overdragen. De stichting TS Health Academy biedt hier uitkomst en geeft de mogelijkheid tot het volgen van een introductiemiddag tot een gehele opleiding, voor zowel professional als consument. Wij vinden het belangrijk om samen te leren en ons voortdurend verder te kunnen ontwikkelen.

TS Health Academy werkt samen met …

De stichting TS Health Academy gaat ook de samenwerking aan met reeds bekende opleidingsinstituten zoals het Instituut voor Celzouttherapie en het Bach Opleidingscentrum Benelux (het Benelux opleidingsinstituut dat direct samenwerkt met het Bach Centre in Engeland).
Daarnaast wordt er gezocht naar andere, passende samenwerkingen om u een zo divers mogelijk programma te kunnen aanbieden.

Het cursusprogramma

U kunt op deze website de verschillende cursussen vinden die TS Health Academy organiseert. Enkele data en tijden zijn nog onder voorbehoud.
Wilt u liever als eerste op de hoogte gebracht worden? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuws en updates.

De komende tijd zullen wij hard blijven werken om meer informatie/kennis beschikbaar te maken. Daarbij komen er meer opties voor u als consument of professional om uw kennis te delen of verbreden!